HÍREINK
MA volt az MTA Humán Tudományok Kutatóházának hivatalos átadása
2017.02.02.

A sajtó is nagy érdeklődéssel nézte az iCON termosztátokat az MTA új épületében. Az irodákban 430 db termosztát gondoskodik a dolgozók komfortos hőérzetéről. Tovább »

iCON automatika kábelezési igény
2017.01.30.

Letölthető dokumentumaink között megtalálható az iCON automatika kábelezési igénye a gördülékeny beüzemeléshez. Tovább »

MTA Humán Tudományok Kutatóháza
2017.01.25.

2017.január 17-én ünnepélyes keretek közt átadták az MTA új Humán Tudományok Kutatóházának épületét. Az épület minden tekintetben különleges és iránymutató. Az épület legnagyobb területét az NGBS mennyezetfűtő-hűtő álmennyezeti rendszere temperálja 6.500 m2 aktív felülettel. A rendszer kivitelezése rekord idő alatt készült el, mert kicsit több mint 1 hónap alatt legyártottuk, beszállítottuk majd beépítésre is kerültek a panelek. Az épület minden helyiségében az iCON automatika felügyeli a hőmérsékletet és a harmatpontot, valamint az ablakok nyitását. A 430 termosztátból ékező mért adatok megjelenítését egy Loxon rendszer végzi, de az iCON szabályzása autonóm módon működik. Köszönjük a METO generálkivitelező csapatának rendkívüll pozitív és szervezett támogatását, szervezését. NGBS csapata Tovább »

Átadták a korabeli formájára visszaállított Hild-villát.
2016.12.21.

Átadták a korabeli formájára visszaállított Hild-villát. Az épület fűtéséről és hűtéséről már a mai kor legmodernebb rendszere gondoskodik így, minden helységbe NGBS mennyezet- és falfűtés került. Tovább »

Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete
2016.11.18.

Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének tagja lett az NGBS Hungary Kft. Tovább »

Admirál Villa Park
2015.09.23.

Átadásra került Balatonfüreden az Admirál Villa Park. Természetesen ott is az NGBS felületi hűtő-/fűtő paneljai kerültek beépítésre. Tovább »

Közép-Európai Egyetem
2015.09.03.

A CEU új épülete Európában a második, kelet Európában az első olyan oktatási épület lesz ami „Very Good” BREEAM minősítést kapott. Különleges kihívást jelentett ezekbe a magas felületi minőséget elváró betonfödémekbe aktív mennyezetfűtést építeni mivel ez a rendszer nem a födém közepére, hanem a közvetlen az alsó síkjába kerül beépítésre. Az NGBS által tervezett és gyártott panelek ennek a magas elvárásnak megfelelően lettek tervezve. A kivitelezés során olyan technológiát használtunk, ami mindenféle födémre történő rögzítést mellőzött. Tovább »

Bio PCM
2014.10.28.

A Phase Change Energy Solution Inc. amerikai vállalat termékével, a BioPCM™-el, egy franciaországi, 82 szobás Bio Hotel tervezésénél találkoztunk a közelmúltban. A beruházók két legfontosabb szempontja az ideális komfort és a gazdaságos (geotermikus) energiaellátás volt, így mennyezetfűtés/hűtés és a BioPCM fázisváltó anyagok kombinált használata mellett döntöttek. Tovább »

Lakossági megoldások

Lakossági megoldások

A folyamatosan dráguló energiaárak miatt egyre égetőbb kérdés a lakások, házak energiafogyasztása, az alacsonyabb villany-és gázszámlák elérése. Ez nem azt jelenti, hogy sötét és hideg helyiségekben kell élnünk.

Tovább »
Üzleti megoldások

Üzleti megoldások

Az irodaházakra vonatkozó, szigorodó, európai uniós irányelvek és a kiélezett irodapiaci verseny miatt megnőtt az igény a fenntarthatóbb, hatékonyabb és egészségesebb munkakörnyezet építésére, kialakítására.

Tovább »
Kórházi megoldások

Kórházi megoldások

Az egészségügyi szektor köztudottan nagy energiaigénnyel rendelkezik. A természeti erőforrások csökkenő rendelkezésre állása és az emelkedő energiaárak ...

Tovább »
I-CON Automatika

I-CON Automatika

I-CON

Tovább »
I-Komfort Blog

I-Komfort Blog

Kérdések és válaszok a felületfűtés világából.

Cikkek, tippek, érdekességek profiknak és érdeklődőknek

Tovább »
Innovációk

Innovációk

Tovább »
Kik vagyunk

Kik vagyunk

Az NGBS az ország egyik legdinamikusabban fejlődő felület fűtés-hűtés tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglakozó vállalata. 2013-ben alakultunk és váltunk azóta a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé.


Mit csinálunk

Mit csinálunk

Az NGBS Hungary Kft. segít eligazodni a modern felületi hűtő/fűtő rendszerek világában. Mi megtervezzük az Ön beruházásához legjobban illő megoldást.


Referenciák

Referenciák

Terveink és kalkulációink a legújabb európai előírások alapján, és azok követelményeinek megfelelően készülnek, figyelembe véve az adott ország kikötéseit.


Letöltések

Letöltések

Tekintse meg letölthető dokumentumainkat a következő oldalon letölthető dokumentumainkat itt tekintheti meg